Всяко презареждане на “Прима” подарява 100 минути за разговори и 3000 MB интернет

Всяко презареждане на “Прима” подарява 100 минути за разговори и 3000 MB интернет

“Мтел” обяви, че всяко презареждане на предплатена карта “Прима” с поне 10 лв. носи безплатно 100 минути разговори в собствената мобилна мрежа и 3000MB мобилен интернет, които са валидни за следващите 15 дни. Промоционалното предложение важи без значение от начина, по който са добавени средствата – в магазин, със закупена карта, онлайн или през мобилното приложение MyMtel.

Притежателите на предплатена карта за трафик на данни ще получат само допълнителните 3000MB мобилен интернет. Компанията посочва, че промоционалните минути и мобилен интернет ще бъдат добавени в рамките на 2 часа след зареждане. Имайте предвид, че няма ограничение в броя на презарежданията – всяко ново с поне 10 лева носи ново безплатно потребление, което се добавя към наличното, а валидността на общото се удължава с нови 15 дни.

 • 10лв за15 дена не мерси
  bachev31
 • В новината не е отбялязана крайната дата: [Quote]Период на кампанията: 23.01.2017 – 30.04.2017 година[/Quote] https://www.mtel.bg/prima-prezarezhdane
  Blue Sky
 • Уф пак се правите на неразбрали. Този бонус е ДОПЪЛНИТЕЛЕН! 10те лева ОСТАВАТ в картата или се разпределят 2.50/ 5 от тях за другия избран бонус.
  tzincbg
 • [B]НЕ[/B] Грешиш, Алгор. (коригирам се) Това е срещу зареждане не по-малко 10лв според статията и автора, който я е писал. [Quote]“Мтел” обяви, че всяко презареждане на предплатена карта “Прима” с поне 10 лв. носи безплатно 100 минути разговори в собствената мобилна мрежа и 3000MB мобилен интернет, [B]които са валидни за следващите 15 дни."[/B][/Quote] Подчертаното също е много важно. Притежателите на предплатена карта за трафик на данни ще получат само допълнителните 3000MB мобилен интернет. [Quote]Притежателите на предплатена карта за трафик на данни ще получат само допълнителните 3000MB мобилен интернет.[/Quote] Да, не бях прав. За това си коригирам поста. Наистина са бонуси към предплатената карта на Мтел. Коригирам си поста и отивам да се къпя, че си посипах главата с пепел. Цинц, нека мине известно време да видим. Промоцията е от днес. Кога е обявена? Няма как другите да реагират на секундата, това е е бензиностанции в града където по всяко време с точност до минутата цените скачат еднакво. Тук има нужда от поне ... ден си мисля аз. Да не стане така, че да минем всички на предплатени карти.
  velnsl
 • Мтел отвяха предплатените на Теленор и Вива съвсем. Защо няма отговор?
  tzincbg
 • Не. Срещу тези 10 лева се презареждат определени параметри, а извън тях и допълнително човек получава описаното. [Quote]Допълнителен Бонус при всяко презареждане на Прима карта! При всяко презареждане на Прима Карта с 10 лв. или повече получаваш допълнителен Бонус: 100 минути към мобилната мрежа на Мтел 3000 МВ мобилен интернет с 4G/LTE достъп[/Quote]
  algor
 • "Подарява" срещу 10 лева :D
  Диян
 • Цъ(no)
  cosera