Започват предварителните поръчки за Sony Xperia XZ3

Започват предварителните поръчки за Sony Xperia XZ3

От днес стартират предварителните заявки за представения в края на август смартфон Sony Xperia XZ3. Както писахме те би трябвало да са достъпни във всички оператори и в търговските вериги, които са партньори на Sony, но засега опцията е налична само в сайта на VIVACOM. Компанията ще приема поръчки до 25 септември, а закупилите телефона ще получат код за безплатно изтегляне на играта Call of Duty: Black Ops 4 за Playstation 4. Преди това обаче ще трябва да регистрират смартфона в сайта на Sony Mobile.

VIVACOM посочва, че заявените устройства ще бъдат доставяни след официалния старт на продажбите на Xperia XZ3 на 5 октомври. Call of Duty: Black Ops 4 излиза на 12 октомври, така че кодът за изтегляне ще може да се използва тогава.  В комбинация с план Smart U от VIVACOM смартфонът струва 41.98 лв. на месец или 940 лв. Без план и с карта за лоялност VIVAclub ще може да се купи за 1419 лв. Sony Xperia XZ3 е подобрена версия на Xperia XZ2 като осигурява по-компактни размери, OLED дисплей и по-голяма батерия. Очертава се смартфона да бъде първия, който ще се появи на пазара с фабрично инсталиран Android 9 Pie.

Ново (12.09)

Кампанията вече е в сила в A1, Telenor, VIVACOM, Sony Center и Технополис. След регистрацията на покупката кодовете за Call of Duty: Black Ops 4 ще се раздават от 28 септември.