0 ст. за разговори между 2 SIM карти с LOOP U&Mе

0 ст. за разговори между 2 SIM карти с LOOP U&Mе
Две нови тарифни предложения от LOOP ще зарадват всички потребители, които обичат да говорят, и тези, за които сърфирането в интернет е любимо занимание. Това са двата нови тарифни плана - LOOP U&Me и LOOP Smart. С LOOP U&Me потребителите получават 2 SIM карти, между които разговорите са напълно безплатни, a oбщата месечна такса за двете карти е 4,95 лева. Тези, които изберат новия тарифен план LOOP U&Me, получават 2000 безплатни минути в мрежата на LOOP и номерата от групата "Семейство и приятели". 100MB интернет трафик през първите три месеца от договора и цена от 0,20 лева за MB след изчерпване на включените мегабайти са другите бонуси, които ще получат всички потребители на новия LOOP U&Me.

Второто ново предложение от LOOP е LOOP Smart - тарифен план за използване на неограничен мобилен интернет. Залагайки на LOOP Smart, потребителите разполагат с неограничен мобилен интернет, 2000 безплатни минути в мрежата на LOOP и пет номера от групата "Семейство и приятели", както и 50 минути към всички национални мрежи. Всеки потребител може да се възползва и от 100 безплатни SMS и MMS съобщения в мрежата на "М-Тел".

  • Като започнете да отваряте по десет едни и същи теми...Не погледна ли,че има такава 10 реда по-надолу?А когато си я писал,са били и по-малко.Разбирам да е била 10 страници назад-да не я видиш...
    stststeven