"Авенир Телеком" присъства на Международния панаир - Пловдив

От 27 септември до 2 октомври в Пловдив ще се проведе ежегодният Международен панаир - Пловдив, на който
"Авенир Телеком" ще представи най-новите си продукти в света на мобилните комуникации. Компанията е официален дистрибутор на аксесоари за мобилни телефони от световноизвестните марки - LOLLIPOPS, BEE WI, OXO FASHION, ROADSIGN и KUKUXUMUSU.

В началото на 2010 г. компанията обяви старта на партньорските си отношения с друга голяма компания, производител на алкални батерии, акумулатори и уреди за осветление - ENERGIZER. Освен това започна производство и дистрибуция на висококачествени зарядни устройства за мобилни продукти с марка ENERGIZER. Всички посетители на бунгало II-28 могат да се запознаят с пълната гама продукти, отличаващи се с енергиен клас 5, голяма функционалност, атрактивен дизайн и компактни опаковки. Всички зарядни устройства ENERGIZER са с мощност 1 ампер, което означава по-бързо зареждане, като същевременно се запазва животът на батерията. Освен това са 30% по-икономични при консумация на ток в сравнение с обикновените зарядни устройства, тъй като се изключват автоматично, след като телефонът бъде напълно зареден. Зарядните устройства ENERGIZER имат всички необходими сертификати и маркировки според изискванията на ЕС и българското законодателство и се предлагат с 2 години гаранция.

Зарядните устройства ENERGIZER се дистрибутират от "Авенир Телеком България" и могат да бъдат намерени в над 500 търговски обекта в цялата страна.