Energizer готви цели 26 телефона за мобилния конгрес

Energizer готви цели 26 телефона за мобилния конгрес

Слабо известен факт у нас, е че от известно време френската компания Avenir Telecom произвежда мобилни телефони с марката Energizer. По време на мобилния конгрес в Барселона компанията дори се готви да представи цели 26 нови модела. Още по-голяма изненада, е че сред устройствата ще видим такива със сгъваем дисплей, батерия с капацитет 18 000mAh и дори с изскачаща камера.

Устройствата ще са разпределени в четири серии: Power Max, Ultimate, Energy и Hardcase. По-голямата част от тези 26 нови модела ще са обикновени мобилни телефони, част от сериите Energy и Hardcase. Power Max серията ще включва смартфон с батерия с огромен капацитет от 18 000mAh. По-иновативните характеристики като изскачащата камера и дисплеите с прорез ще са в линията Ultimate.

Energizer Ultimate U620S Pop и U630S Pop ще използват съответно чипсет MediaTek Helio P70 и P22 MediaTek Helio. И двата модела ще включват двойна камера в изскачащ механизъм, състояща се от 16MP основен сензор и 2MP за дълбочинен ефект. U620S Pop ще заложи на тройна основна камера (16MP, 5MP и 2MP) в комбинация с 6GB RAM и 128GB вградена памет. Моделът ще бъде наличен през юли. U630S Pop, от своя страна, ще разполага с 4GB RAM и 64GB вградена памет за съхранение като се очаква през юни. Засега няма подробности за устройството със сгъваем дисплей.

Източници: GizChina, The Verge