Кампанията за групово финансиране на Energizer Power Max P18K Pop се провали

Кампанията за групово финансиране на Energizer Power Max P18K Pop се провали

По време на мобилния конгрес френската компания Avenir Telecom показа прототип на смартфон с марката Energizer Power Max P18K Pop, който ни изненада с батерия с капацитет 18 000 mAh. За да реализира модела си, компанията заложи на кампания за групово финансиране през платформата Indiegogo, която имаше за цел да привлече 1.2 милиона долара. Доставките на първите устройства бяха планирани за октомври, а цената на модела за подкрепилите проекта в ранна фаза беше 549 долара.

За голямо съжаление на французите кампанията събра едва 15 005 долара от поставената цел или едва 1%. Не е изключено всичко да е било просто маркетингов трик за привличане на внимание към бранда. Това е честа практика в тези платформи за споделено финансиране, а и зададената сума от 1.2 милиона долара изглежда прекалено висока за производител на телефони, който работи от години. От друга страна може би са малко потребителите, които биха носили телефон с такива размери, вместо да заложат на външна батерия.

Източник: Indiegogo

Оферти на деня

  • Твърде голям и тежък - малко прекалено. Не оптимизиран медиатек процесор. Няма как. А може би хората помним разочарованието си от техните nimh батерии, които не можеха да си задържат заряда хич. Последното вече не е релевантно, но...
    tzincbg