Energizer E12 струва 12 евро и издържа до седмица в режим на готовност

Energizer E12 струва 12 евро и издържа до седмица в режим на готовност

Телефоните с марката Energizer се произвеждат и разпространяват от френската компания Avenir Telecom, a в портфолиото на бранда се намират разнообразни мобилни устройства. Най-новото от тях е с името Energizer E12 и струва едва 12 евро. Както може би предполагате, този „обикновен“ мобилен телефон не изпъква с кой знае какви параметри, освен с цената си.

Моделът е компактен и лек с теглото си от 91 грама, а освен това разполага с батерия с капацитет 1000 mAh, което макар да звучи скромно, му дава до седмица издръжливост в режим на готовност или 8 часа при възпроизвеждане на музика. На клавиатурата са разположени отделни бутони за управление на MP3 плеъра и стартиране на FM радиото. Възможно е и добавянето на microSD карта с капацитет до 16GB.

Сред останалите му параметри и функционалности откриваме предна и основна VGA камери, LED фенерче и възможност за работа с две SIM, но само с 2G мрежи. Mоделът най-вероятно няма да е достъпен в свободна продажба, а само през някои телекоми, което означава, че може и да не се появи у нас.

Източник: Energizer

Оферти на деня