Energizer Power Max P18K Pop включва батерия с капацитет 18 000mAh

Energizer Power Max P18K Pop включва батерия с капацитет 18 000mAh

Наскоро станаха ясни намеренията на Avenir Telecom да представи 26 телефона с марката Energizer по време на мобилния конгрес. Сега компанията анонсира едно от най-интересните си предстоящи попълнения, а именно Energizer Power Max P18K Pop. Съкращението P18K идва от наличието на батерия с огромен капацитет от 18 000mAh. Според компанията това позволява до 4 дена постоянно възпроизвеждане на музика, 2 дена гледане на видео или до 50 дни в режим на готовност. Поддържа се и технология за бързо зареждане при 18W. Телефонът може да бъде използван като преносима батерия за зареждане на други устройства.

Другият отличителен белег на модела е наличието на двойна селфи камера (16MP + 2MP) в подвижен механизъм, който премахва необходимостта от изрязване на дисплея. Основната камера е тройна (12MP + 5MP + 2MP) и може да заснема видео с резолюция до 1080p. Смартфонът разполага с дисплей с диагонал 6.2” и резолюция от 1080p+. Сред останалите параметри откриваме още чипсет MediaTek Helio P70, 6GB RAM, 128GB разширяема памет, USB Type-C порт и Android 9 Pie. P18K Pop ще е наличен от юни тази година.

Източник: GSMArena

  • Ама с този медиатек процесор....!?
    Диян
  • Уау, най-сетне различен и готин телефон! Ако цената е добра, тази машина изглежда страхотно за планината! Без компромиси в хардуера и с цял екран отпред... евала на тия типове!
    arakchiev