b-connect visitor с обновени условия

b-connect visitor с обновени условия
GLOBUL обнови условията на предплатената услуга b-connect visitor, която е подходящо решение за чуждестранни туристи в България. b-connect visitor предлага възможност за провеждане на международни разговори с фиксирани номера в почти всички страни от Европа за 19 ст. на минута, както и за интернет достъп на същата цена за 1 МВ. Цената на SMS до всички национални и международни мрежи е 29 ст. на съобщение, а разговорите с мобилни мрежи в Европа са по 39 ст. на минута.

Цените са валидни за период от седем дни след активация на стартов пакет b-connect visitor, както и след всяко презареждане със сума от 6 лв. или повече. След изтичане на периода международните разговори и сърфирането в интернет се таксуват според стандартната b-connect visitor тарифа - 49 ст. за минута разговор, за кратко съобщение или за 1 МВ мобилен интернет трафик. Цената на стартовия пакет b-connect visitor е 6 лв., с първоначално включен кредит за разговори от 3 лв.

GLOBUL предлага и нов предплатен пакет за неограничен мобилен интернет. GLOBUL GoWeb 2000 включва 2000 МВ интернет трафик на максимална скорост, валидни за период от седем дни, на цена 9,90 лв. Потребителите могат да закупят и допълнителен пакет с 2000 МВ трафик на максимална скорост, валидни за седем дни, на цена от 6,90 лв. Има и пакет с 3000 МВ, валидни за период от 30 дни, срещу 19,90 лв.