Блиц интервю: Владимир Велков

Блиц интервю: Владимир Велков

Владимир Велков е мениджър продажби в българското представителство на Motorola от едва няколко месеца, но въпреки това има солиден опит в комуникационния сектор. През годините преминава през GLOBUL, М-Тел, Solytron и Philips, което му осигурява достатъчно добър поглед върху динамичния свят на технологиите.

 

Какъв беше първият ви мобилен телефон?

Ericsson T20s. Спомням си вълнението, с което отварях кутията.

Помните ли колко плащахте за мобилни услуги в началото?

Не конкретно, но помня, че минута разговор беше около 1 лв. Тогава нямаше планове, всичко беше „flat rate”.

Имате ли любим модел телефон?

Винаги е този, който използвам в момента. Понастоящем – Motorola Moto G7 Plus.

Бихте ли останали седмица без телефон?

Бих могъл, но би затруднило или забавило някои процеси.

Кой ретро телефон трябва да получи нова версия?

Надявам се да се възроди някой от емблематичните модели на Motorola, които по своето време бяха олицетворение на красив дизайн, лукс и същевременно се побираха лесно във всеки един джоб.

Три мобилни приложения, без които не можете?

Viber, Facebook и Spotify.

Кога попаднахте на Mobile Bulgaria за първи път?

Всъщност ви чета почти от самото начало - профилът ми е регистриран на 28 февруари 2004 точно в 11:04 часа.

Какво ще ни пожелаете по случай 15-ия ни рожден ден?

Бъдете здрави, продължавайте да се развивате в правилната посока! You rock!

Тази публикация е част от кампанията 15х15, с която отбелязваме 15-ия рожден ден на Mobile Bulgaria. Инициативата ще продължи 15 седмици, като всяка седмица подаряваме телефон. Включи се тук.

Оферти на деня

 • Кой е г-н Велков?
  mrazko
 • Ментел или както там вече се казват отново искат да ни върнат към онези времена - 60 лева месечна такса без никакви включени услуги в нея! Ти кога ще разбереш, че и твоите любимци от Виваком не са "света вода ненапита"? Само плюеш А1, защото така ти е угодно. Най-добре спри да пишеш и се радвай на твоя Note 9 за 750 лева. Аман от психопати.
  Dubspace
 • Ментел или както там вече се казват отново искат да ни върнат към онези времена - 60 лева месечна такса без никакви включени услуги в нея!
  Воден-дух
 • "Помните ли колко плащахте за мобилни услуги в началото? Не конкретно, но помня, че минута разговор беше около 1 лв. Тогава нямаше планове, всичко беше „flat rate”." Това изобщо не е вярно. Около 2000та (от когато е T20) си имаше планове. Ето тук wayback машината ги е съхранила: https://web.archive.org/web/20010411071059/http://www.mobiltel.bg/main/index.php3?lang=b&left=uslugi1a&right=uslugi1e
  d0ni