Иконографика разкрива всичко важно за RED Hydrogen One

Иконографика разкрива всичко важно за RED Hydrogen One

Премиерата на RED Hydrogen One бе отлагана на няколко пъти и би трябвало най-накрая да се състои на 2 ноември. За момента все още няма окончателна яснота дали този срок ще бъде спазен, или ще станем свидетели на ново отлагане, но за сметка на това компанията пусна интересна иконографика, която разкрива всички важни неща за устройството.

Естествено в центъра на вниманието са камерите. RED Hydrogen One разполага с общо четири такива. Предните са с резолюция 8.3 мегапиксела, докато тези на задния панел предлагат 12.3 мегапиксела. За разлика от всички останали модели на пазара обаче RED Hydrogen One може да записва холографски снимки и видеоклипове в стандарта H4V, които по-късно могат да бъдат възпроизвеждани на специалния 5.7-инчов холографски дисплей на телефона, който е с QHD резолюция.

Сред останалите екстри са стерео високоговорители, ставащият все по-рядък 3.5 мм жак и специална версия с титаниев корпус, която обаче ще бъде пусната на пазара на по-късен етап поради проблеми с доставките. Добрата новина в случая е, че всички, поръчали титаниевия модел, ще получат безплатен Hydrogen One с алуминиев корпус при премиерата на устройството, а на по-късен етап от RED ще им доставят и желаната версия с титанов корпус.

Източник: RED