Информация в сайт на Samsung подсказва за нов сгъваем смартфон

Информация в сайт на Samsung подсказва за нов сгъваем смартфон

Samsung е първият сред големите производители на смартфони, който пусна на пазара модел със сгъваем екран. Въпреки отложения старт на Galaxy Fold, той изглежда се радва на стабилен потребителски интерес. За това подсказва и фактът, че всички наличности на устройството за Китай са били разпродадени за под пет минути. Отскоро моделът се продава и в нашия онлайн магазин с европейска гаранция, която се обслужва и в България.

Макар да няма официална информация за неговия евентуален наследник, доказателство за съществуването му се появи в сайта за поддръжка на продуктите на компанията в Африка. Там фигурира устройство с номер на модела SM-F700F и се предполага, че става дума за смартфон с вертикално сгъване по подобие на новия Motorola Razr. Очаквано в страницата няма допълнителна информация за модела, но според слуховете той е с кодовото название „Bloom” и ще се появи малко след Galaxy S11.

Източник: Samsung

Препоръчани оферти

  • Китайците са го изкупили с цел да видят как е направен и да започнат и те да го произвеждат. Не виждам смисъл от такъв тип телефон.
    NIkolay Nuk