Карта за градския транспорт в София дава достъп и до тротинетките на Hobo

Карта за градския транспорт в София дава достъп и до тротинетките на Hobo

Картите за градския транспорт или метрото в София могат да осигурят достъп и до електрическите тротинетки на Hobo. Според компанията това е достъпно за всички с валидна месечна или годишна карта за пътуване, която ще им позволи да отключат безплатно всеки месец 30 пъти тротинетка на компанията - при цена на отключване от 1.60 лева това спестява 48 лева месечно.

За да се възползвате от предложението трябва през секция "Отстъпки" (Discounts) на приложението да изпратите снимка на вашата абонаментна карта за градския транспорт и на касовата бележка. Няма значение каква карта имате. От коментарите на Hobo става ясно, че касовата бележка не е задължителна, но в този случай активирането на бонуса ще отнеме повече от 24 часа.

Като цяло това е похвална инициатива, която позволява тротинетките да се ползват за връзка с различните видове обществен транспорт (включително и метрото) в зоните, в които действат електрическите превозни средства. Имайте предвид, че времето за ползване/каране продължава да се заплаща на цена 20 стотинки на минута.