"М-Тел" намалява цените за терминиране на трафик

"Мобилтел" съобщи, че ще спази регулаторните норми на ЕС за намаляване на цените за терминиране, като след намалението им от 1 юли те ще паднат под средноевропейските нива. Според оператора от 2008 г. до престоящото утре намаление компанията е понижила цените за терминиране с 67,5% при средногодишен темп на намаление от 12-13% в другите страни от ЕС. Макар че не са споменати точните цени след намалението, "М-Тел" твърди, че е направил изпреварващи промени в най-масовите си тарифни планове "Комфорт", както и в тарифите на младежката си програма LOOP от началото на месец юни. Те вече включват безплатни минути към всички мрежи в страната.

 • [B][u]Поради НАТИСК от Европейски институции[/u] М-Тел намалява цените за терминиране на трафик[/B] Аз мисля че заглавието на "новината" трябва да е това ;) и моб. оператор да е поне веднъж [B]честен[/B] (не съвместима дума в изречение за Мтел) и да има доблестта да си го признае :D а не да си преписва какво ли не. Може да продължи новината така: Мобилния оператор е крайно несъгласен с това, защото е в ущърб на клиентите им, но поради безсилие го прилагат това изискване :D:D:D (coffee)
  Capo_69
 • ахахахахахахаххахаа ей, няма такъв смях :D :D :D Любими автоматично ми стават всичките звездички, но култовите [Quote] ****** с залог на апартамента срещу нов GSM апарат ******** ----------- трябва да имате застраховка живот и клауза застрахователя да ви изплати дължимите суми при смърт [/Quote] аахахахаххахаа смях се от сърце (yes)
  @PLAYLIFE
 • Що ли правят така от Мтел. Мега Нагли са с глано 'Н' :) *Готови жалби: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=290052&cat_id=1 *Пускайте жалби срещу НЕЗАКОННОТО автоматично преподписване на следните адреси: http://www.ombudsman.europa.eu/home.faces http://www.ombudsman.bg/ http://crc.bg/ http://www.kzp.bg/ http://ecc.kzp.bg/ *Полезни сайтове: http://www.aktivnipotrebiteli.bg/
  Пинокио
 • Според мен ни очаква много [i]звездно [/i]бъдеще от страна на ментел. Ще има **************************** сигурно по 30 на условност *Първите 2 месеца **В групата от 2ма познати :D *** С абонамент от 99 лв **** при подписване на договор за 3 години ***** с автоматично преподписване с по 2 нови договора по избор на оператора ****** с залог на апартамента срещу нов GSM апарат ******* При предплащане на 24 месечни вноски при подписването. ******** ----------- трябва да имате застраховка живот и клауза застрахователя да ви изплати дължимите суми при смърт (woo):D
  antivillager
 • [Quote]...съдейки по сроковете на промоциите им, който е 04.07.2010, според мен това ще се случи най-рано на 05.07.2010г.[/Quote] От твоята уста в Ментелските уши... според мен обаче те вече са направили нужното намаление за летния сезон :D [Quote]Предвиждайки новите и по-ниски цени за терминиране, Мобилтел [i]изпреварващо внесе промени[/i] в най-масовите си тарифни планове „Комфорт”, както и в тарифите на младежката си програма LOOP от началото на този месец (юни) - [i]те вече включват и безплатни минути към всички мрежи в страната.[/i] Компанията ще отразява намалението на цените за терминиране в крайноклиентските цени и в бъдеще чрез по-добри оферти към различните групи клиенти и разработването на по-изгодни тарифни планове.[/Quote] Сега ще падне ослушване и чакалене от тяхна страна на конкуренцията, за да се изкажат най-накрая - Видите ли ние намалихме цените първи, още през май, а сега септември отново намалихме цените и вече фит премиите са по-големи, за [u]първите 2 или 4 месеца[/u] с абонамент, съответно за 1 или 2 години. Аз лично очаквам раздвижване при Г и В преди септември, но не и при М.... иначе добре би ми дошло по-рано, след като до месец трябва да подам заявление за преминаване на Прима, за да не ме хване [B]fucking[/B] автоматично преподписване.
  @PLAYLIFE
 • http://kras.net/news.php?news_cat=8&itm=12368&name=%CD%E0%E9-%F1%EA%FA%EF%E8%F2%E5+%F0%E0%E7%E3%EE%E2%EE%F0%E8+%EC%E5%E6%E4%F3+%EC%EE%E1%E8%EB%ED%E8+%EE%EF%E5%F0%E0%F2%EE%F0%E8+%E2+%C5%E2%F0%EE%EF%E0+%F1%E0+%E2+%C1%FA%EB%E3%E0%F0%E8%FF Ама това вече излиза от рамките на наглостта и става садо мазо извратено Като си отворят мрежата тогава да обявяват средни цени (no) СРЕДНАТА цена на минута може и да е 2 стотинки. Когато схемата е един номер в групата и за 5 лв към него да има 1000000000000000 минути, то една от тях може и да е 0.00000000001 стотинка, но какво от това. Към другите номера цената е 0.54 стотинки примерно и като усредниш излиза тяхната подла сметка от няколко цента под 10 стотинки. Това означава, че за всеки с който искам да говоря трябва да си нося отделен телефон или поне карта. То така е и сега. (no)(no)(no)
  antivillager
 • То е почти ясно, че няма да свалят цените до толкова, до колкото са споменали в press release-а. Но от друга страна все още не са променили цените на нито един тарифен план в сайта си. И съдейки по срока на промоциите им, който е 04.07.2010, според мен това ще се случи най-рано на 05.07.2010г. Ще видим.
  Wakanapi
 • http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=714 (yes)
  apolon_25