“Мтел” смени финансовия си директор

“Мтел” смени финансовия си директор

Рокадите в ръководните постове на българските мобилни оператори продължават с новината, че “Мтел” ще назначи нов финансов директор на мястото на заемащия поста досега Милан Залетел. Името на новия шеф на отдел “Финанси” е Младен Маркоски, а освен това той получава място и в Управителния съвет на телекома. Преди да приеме поста в “Мтел”, македонецът е бил директор “Контролинг” на клъстера “Хърватия и Македония” в Telekom Austria Group и е отговарял за бизнес планирането и отчитането на операторите Vipnet и One.vip.

В телекомуникационния бизнес е от 2002 г., когато става част от финансовия екип на T-Mobile Македония. През 2007 г. се включва в екипа, създал Vip Operator (сега One.vip) в Македония като част от Telekom Austria Group, и до 2014 г. е ръководил финансовия отдел на компанията. След обявяването на сделката за закупуването на blizoo Македония от TAG до 2015 г. Младен Маркоски е главен директор “Финанси”, вицепрезидент и член на Управителния съвет на придобитата компания и е отговарял за цялостното финансово представяне на blizoo Македония.

  • Махнали са им коледното парти :D:D:D
    engadget
  • Трябваше да назначат Жан Виденов,той знае най-добре как се правят фалити!
    nike09
  • Тея от гладен, по-гладен слагат постоянно и той като нов иска да цеди повече... Да видим тоя какво ще прецака и на какво ще вдигне цените или понижи качеството.
    sladyrko