Свободата да гледаш каквото поискаш с интерактивната телевизия на VIVACOM

Свободата да гледаш каквото поискаш с интерактивната телевизия на VIVACOM

Наскоро ви запознахме с новите възможности, които предоставя интерактивната телевизия на VIVACOM, включително как да активирате новия интерфейс и с два от разделите в него. Сега идва ред на втората част на специалния ни проект с телекома, а в него преглеждаме по-детайлно раздела с видео по поръчка (видеотека).

Той отстранява един от най-големите проблеми на традиционната телевизия, а именно, това че актуалните филми и сериали са достъпни за кратко и в определени часове. Платформата MAXI, която е част от интерактивната телевизия на VIVACOM, предлага голям каталог от разнообразно съдържание, който се обновява постоянно, включително филми и сериали.

Всичко е достъпно във всеки един момент, когато пожелаете – без прекъсване за реклами и в HD качество. Компанията предлага и няколко допълнителни медийни услуги по заявка, а сред тях са Disney English, Disney on Demand, Nickelodeon On Demand, Discovery on Demand, HBO On Demand, HBO GO и др.

За да се насладите изцяло на съдържанието, интерактивните функции на телевизията позволяват спиране на пауза, връщане назад, записване на предаване, достъп до архив с предавания и т.н. На разположение е и функция картина-в-картината за едновременно гледане на до четири канала.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • добре а аз като зададох въпрос през фейсбук страницата им , защо премахнаха за частни клиенти скоростта оферта 50 мегабита от сайта а за бинес потребители има ипо малки скорости не ми отговориха ::)? много селективно отговарят на тоя да на тоя не ... Пишеш им през официалния канал за връзка с тях, няма начин да не ти отговорят, но въпроса е какво ще ти отговорят :)
    Факт е, че те винаги са прави и си защитават фирмените решения.
    peterbs
  • То фейсбук е един критерийййййй....
    Вито
  • добре а аз като зададох въпрос през фейсбук страницата им , защо премахнаха за частни клиенти скоростта оферта 50 мегабита от сайта а за бинес потребители има ипо малки скорости не ми отговориха ::)? много селективно отговарят на тоя да на тоя не ...
    avanteex
  • това е абсолютно нормално. сега нов дизай, после по 200 лв за нови приемници Аз не знам някой да е платил за ползването на приемници на Виваком по време на договора, къде и защо се дават по 200 лв? Искате да си ги купите ли или...?
    peterbs
  • мислете ли че от Виваком четат мненията на хората по форумите , те ако ги четяха щяха първо да си имат свой форум ама чудно защо нямат ? Това, че нямат форум не означава, че не четат мненията на клиентите си, имат си тяхна система (през my.vivacom.bg) където има опция за съобщения към тях. Още в първия ден на анонса на новия интерфейс го тествах и видях нередностите, после им писах и те скоро ми отговориха.
    Според мен избързаха да пуснат нещо без да са го доизпизали, но винаги има опцията да се върне стария интерфейс, лично аз и него харесвам повече (стария).
    Прилагам снимка с комуникацията с Виваком.
    А и не смятам, че един форум ще реши техническите проблеми, голяма част от проблемите са предизвикани от самите потребители или от незнанието им или липсата на обща техническа култура.[attachment=0]Screenshot 2020-07-23 at 8.47.22.png[/attachment]
    peterbs
  • мислете ли че от Виваком четат мненията на хората по форумите , те ако ги четяха щяха първо да си имат свой форум ама чудно защо нямат ?
    avanteex
  • това е абсолютно нормално. сега нов дизай, после по 200 лв за нови приемници
    mir4o
  • Абе някой от Виваком чете ли мненията на хората? С новият дизайн приемниците циклят като наркоманчета! Това за вас нормално ли е?
    criminall