Този калъф за iPhone на Louis Vuitton струва 5500 долара

Този калъф за iPhone на Louis Vuitton струва 5500 долара

Ако имате излишък от пари, винаги може да ги похарчите за нещо особено луксозно, което може да не е особено смислено, но пък ясно ще демонстрира финансовите ви възможности. Louis Vuitton има подходящо предложение под формата на калъф за iPhone 7 Plus, който струва 5500 долара (5050 долара за iPhone 7) и е разработен от златиста крокодилска кожа. Добавката с красноречивото име Eye-Trunk и има метални елементи и дизайн, който имитира знаковите куфари на компанията.

Ако тази сума ви се струва прекалено висока, може да похарчите едва 1180 долара за вариант с гръб от текстил. Този ексклузивен аксесоар със сигурност ще направи телефона ви уникален, но в същото време струва няколко пъти повече от него. Да не говорим, че ще трябва да инвестирате допълнителна сума за друг калъф, който да предпази ценната вещ, но никой не е казал, че да си богат е лесно.

Източник: Louis Vuitton

 • Ама за тези пари ще си купиш Хуавей мате 9:S
  sofiavarna
 • Именно за тях е нарпавен този кейс, а не за Бай Ганьо, който живее под наем и телефона му е по-скъп от колата за да се чувствал човек. Да го еВа у животното!!!
  velnsl
 • По добре да си ударя телефона в земята отколкото да го сложа в тая дивотия напомняща времето на Светата инквизиция . Цената няма значение в случая.
  gergoff
 • Има хора, които докато си поръчат този кейс, ще получат повече пари от банковите си сметки.
  bladyy
 • Хората, които си купуват такива калъфи съвсем не се наричат "балъци", но всеки с мнението си. Балъците сме ние, защото коментираме лаишки и просташки хората с милиони и милиарди в сметките си, а ние дрънкаме семки и бонбонки там. Е, кои са балъците всъщност, питам аз? ;)
  algor