VIVACOM подарява 10 000 МВ мобилен интернет и увеличава скоростта на оптичния интернет

VIVACOM подарява 10 000 МВ мобилен интернет и увеличава скоростта на оптичния интернет

VIVACOM обяви, че остава солидарна към промените в ежедневието и начина на живот на своите клиенти, а заради наложените допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 от днес ще осигури на потребителите си редица безплатни услуги.

Така например всички клиенти на мобилни услуги могат да активират еднократно безплатно допълнителни 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, с които да улеснят процеса на дистанционна работа и обучение. Мегабайтите вече са достъпни през приложението MyVIVACOM за клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги на телекома.

Освен това всеки уикенд през декември VIVACOM ще подарява на клиентите на мобилни услуги и допълнителен пакет от 2 000 МВ на максимална скорост. Допълнителните мегабайти са валидни за използване всяка събота и неделя, като е необходимо да се заявят в мобилното приложение MyVIVACOM. Първият уикенд пакет може да бъде заявен още този петък.

На фона на увеличеното време, което прекарваме вкъщи, VIVACOM ще увеличи до 31 януари скоростта на оптичния интернет до 500 Mbps за всички клиенти на VIVACOM FiberNet. По този начин дори потребителите на планове с по-ниска скорост ще получат възможността да се възползват от по-бърза връзка. Увеличаването на скоростта става автоматично, без необходимост от заявяване от страна на клиентите.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Аз при опит да активирам 10000Мб подарък ми изписва постоянно обработваме друга заявка моля опитайте по-късно! Ако си заявил друг пакет преди това се получава понякога така. Аз като подарявам двата пакета с по 2000 МБ от двата ми номера и избързам, се получава някакъв конфликт от първата заявка и трябва да се изчака десетина минути.
    Ванката
  • С Тв Го също имам проблем месечния абонамент в приложението за Макс Спорт и Диема Спорт ми изтекоха вчера 02.12 ,а при секция абонаменти ми ги показва като активни и не мога да ги подновя,а в същото време каналите са спряни след като мина датата! Позната ситуация... Аз всеки месец бях така и постоянно звънях на 123 и те все нещо базараха, та след 3тия месец вече няма ядове.
    venciminchev
  • Аз при опит да активирам 10000Мб подарък ми изписва постоянно обработваме друга заявка моля опитайте по-късно!
    С Тв Го също имам проблем месечния абонамент в приложението за Макс Спорт и Диема Спорт ми изтекоха вчера 02.12 ,а при секция абонаменти ми ги показва като активни и не мога да ги подновя,а в същото време каналите са спряни след като мина датата!
    Hitreca Hitrecov
  • Вярно е имам увеличение на оптичната скорост на интернета .

    https://www.speedtest.net/result/10527384306

    въпроса е до кога ще е то , и дали няма да ни тряснат по висока такса ?

    а по какъв повод е тази екстра ?
    avanteex
  • Аз също го получих и на двете си карти.
    Ванката
  • Днес сме 3-и,а статията е от 2-ри и няма нищо подобно.Както всичко,което се отнася за този оператор е всичко лъжа и измама.Нормално за най-големите измамници сред операторите. Аз го получих
    mishobehar
  • Днес сме 3-и,а статията е от 2-ри и няма нищо подобно.Както всичко,което се отнася за този оператор е всичко лъжа и измама.Нормално за най-големите измамници сред операторите. Смени дилъра :!:
    engadget
  • Днес сме 3-и,а статията е от 2-ри и няма нищо подобно.Както всичко,което се отнася за този оператор е всичко лъжа и измама.Нормално за най-големите измамници сред операторите.
    peca4