VIVACOM удължава предлаганите бонуси до края на извънредното положение

Преди дни извънредното положение в страната за справяне с коронавируса беше удължено до 13 май, което е добър повод за VIVACOM да обяви, че удължава валидността на бонусите за своите потребители, които обяви през миналия месец.

Така например през My VIVACOM еднократно може да се активира пакет с 10 000МВ, всеки уикенд по 2000МВ за ползване през уикенда (налично до 10 май), 2000МВ при плащане на сметка онлайн или презареждане на предплатена карта с опция за подаряване на близки и приятели и допълнителни пакети с повече минути за предплатени услуги.

Ползващите сателитна ТВ от VIVACOM ще имат достъп до 145+ канала (всички от пакет TV L2 и Max Sport Plus), а за потребителите на интерактивна телевизия има 230+ канала (VOYO Cinema и всички от пакет TV XL+ без HBO&Cinemax и DiemaXtra). Ползващите интерактивна телевизия получават още пакет Maxi, Disney English, Nickelodeon On Demand и Disney On Demand, Discovery On Demand и Hustler On Demand.

Допълнителни бонуси има и за потребителите на интернет и фиксирани услуги. Пълните подробности са достъпни в сайта на VIVACOM.