Audi ще покаже нови технологии за автомобилно забавление по време на CES

В началото на януари в Лас Вегас по традиция ще се проведе изложението за потребителска електроника CES, което със сигурност ще ни поднесе много интересни новини от областта на технологиите. На събитието ще има и сериозно присъствие на автомобилни производители, които ще демонстрират най-новите си технологии, които не само се грижат за нашата безопасност, но имат за цел и да ни забавляват, докато сме на път. Audi също ще се включи в шоуто, като обещава да превърне вътрешността на автомобила в истински увеселителен парк.

Компанията обяви, че ще представи напълно нов формат за забавление в движение и специално преживяване на киносалон в купето на луксозен седан. Германците посочват, че двете технологии представят автомобилното забавление на бъдещето. Audi очаква, че бъдещите й модели ще имат разнообразни възможности за връзка за достъп до различно съдържание, с което ще се забавляват пътниците, докато автомобилите го возят автономно.

Именно тези концепции ще представи Audi в Лас Вегас и ще демонстрира как шофирането може да бъде още по-забавно. Марката ще демонстрира новия развлекателен формат, който превръща пътуването в цел, а другата нова технология, наречена "Audi Immersive In-Car Entertainment" се грижи за развлеченията на всички в автомобила, когато той е неподвижен. Тя дава възможност на водача и неговите спътници да се насладят пълноценно на холивудски продукции или на мултимедийното съдържание от различни стрийминг платформи.

Източник: Audi