15 години Mobile Bulgaria и 10 години иновации в серията Galaxy S

15 години Mobile Bulgaria и 10 години иновации в серията Galaxy S

Мария Синигерова е Маркетинг мениджър в Samsung България и отговаря за управлението на комуникацията на бранда у нас. С близо 20 години опит в сферата на корпоративните комуникации, маркетинг и реклама, традиционни и социални медии и организиране на събития, Мария става част от Samsung през 2012, идвайки с богат опит - 7 години заема позицията „Маркетинг мениджър“ в K&K Electronics и 3 години „Маркетинг директор“ в Multirama Bulgaria.

2019 година е специална за Samsung - отбелязвате 10-годишнината на серията Galaxy. Какво означава това за компанията?

10-ата годишнина на нашата флагман серия е чудесен момент да покажем колко далеч успяхме да стигнем в нашето пътешествие по пътя на мобилните иновации. Серията надминава границите на мобилните технологии и определя стандартите за това, което смартфонът може и трябва да бъде. Най-важното за нас обаче са нашите потребители и съм щастлива, че серията Galaxy помогна на милиони да постигат и вършат повече в движение.

Кой е личният ви фаворит от серията Galaxy?

През годините серията Galaxy продължава да открива и изследва нови територии и да подобрява преживяването с всяко ново устройство. Моят личен фаворит е Galaxy S10+, с който съм всеки ден. Помага ми в натовареното ежедневие, издържа на всички мои разговори, а също и да уловя всички моменти със семейството си след работа. И, разбира се, има впечатляваща камера, която прави снимки, за които не са нужни никакви допълнителни филтри и обработка.

Бихте ли останали седмица без телефон?

Да, бих останала една седмица без телефон, но само ако хората, които обичам, са до мен.

Три мобилни приложения, без които не можете?

Viber и Messenger със сигурност са приложенията, без които не мога, тъй като ми помагат да съм винаги свързана със семейството си, както и с хората, с които работя. Но третият ми фаворит е S Health – с него лесно проследявам физическата си активност през деня, следя храненето си, нивата на стрес, сърдечния ритъм и съня си, защото на първо място за мен е да съм в добра физическа форма.

Рождените дни са време за равносметка и планове. Какви са вашите?

Смятам, че Samsung създаде богато наследство от иновации, което формира представата за смартфона за стотици милиони потребители по целия свят. Но ние далеч няма да спираме до тук и да почиваме на лаврите си. Вниманието ни е насочено към бъдещето на Galaxy и се фокусираме върху инженеринга на технологии и постижения, които ще продължат да трансформират мобилния свят.

Кога попаднахте на Mobile Bulgaria за първи път?

Технологиите винаги са били част от работата ми, вече близо 20 години, така че по стечение на обстоятелствата винаги съм се интересувала кои са медиите, които пишат в тази сфера. В съзнанието ми вие сте от първите сайтове в бранша, така че може да се каже, че знам за вас от самото начало.

Какво ще ни пожелаете по случай 15-ия ни рожден ден?

15 години са сериозна цифра и ви поздравявам, че устоявате на времето и толкова години отговаряте на интересите на вашата аудитория. Пожелавам ви да продължавате да се развивате и да правите нови и интересни неща, които да ви вдъхновяват да вървите напред! Честит рожден ден!

Тази публикация е част от кампанията 15х15, с която отбелязваме 15-ия рожден ден на Mobile Bulgaria. Инициативата ще продължи 15 седмици, като всяка седмица подаряваме телефон. Включи се тук.

Оферти на деня

  • "Но третият ми фаворит е S Health – с него лесно проследявам физическата си активност през деня, следя храненето си, нивата на стрес, сърдечния ритъм и съня си, защото на първо място за мен е да съм в добра физическа форма." Разбрахме, че е реклама на S Health приложението, защото видимо на снимката НЕ е човек, който е в добра физическа форма, а е доста закръглена.
    centur