Phyre вече предлага банкови преводи и персонален IBAN

Phyre вече предлага банкови преводи и персонален IBAN

Българският финтех стартъп phyre обяви няколко дългоочаквани от потребителите на едноименното приложение новости, които разширяват възможностите за употребата му. На първото място е добавянето на поддръжка за персонални IBAN номера в левове или евро, което позволява да получавате стандартни банкови преводи или пък месечните си възнаграждения като физическо лице.

Заедно с това приложението предлага на потребителите възможност да изпращат банкови преводи в лева и евро до друга сметка в българска банка или в банка, която е част от Европейското икономическо пространство. Това е довело и до промяна на общите условия, които можете да разгледате в сайта на услугата.

Phyre вече има и два нови потребителски плана с различни възможности и цени - Starter и Plus. До 7 март потребителите ще трябва да изберат към кой от тях да преминат, а след това автоматично ще бъде избран Starter. Така или иначе трябва да изберете план, ако искате да правите банкови трансфери.

Какви са разликите между двата плана? Starter е без месечна такса, а при Plus тя е 1.95 лв., но пък ви носи бонуси като безплатно зареждане с карта до 250 лв. (0.59% след това) и по-ниска такса при обмен на валута (0.25% срещу 1.25%). С платената опция плащате по-малко за банкови преводи в лева и евро, а освен това нямате такса за неактивност при липса на трансакции за период от 6 месеца (тя е 1.95 лв.).

Източник: phyre